Onze professionele therapeuten in een goed uitgeruste praktijkomgeving

De praktijk heeft twee grote oefenruimtes en vier aparte behandelruimtes waarin er in alle privacy een behandeling kan worden uitgevoerd. Deze behandelruimtes zijn uitgerust met een professionele behandeltafel en met professionele apparatuur. In de oefenruimtes vindt u een crosstrainer, een fietsergometer, een multifunctionele krachttoestel, een loopband, een theratrekapparaat, oefenballen, een airex-mat, een trampoline, een fitter, oefentollen, gewichten, verschillende soorten ballen, de ruimte om als sporter functioneel te trainen, een oefenladder, kegeltjes, en allerlei klein materiaal.

De therapeuten

U wilt misschien graag weten wie u zal behandelen. Puur Totaal BVBA heeft een uitstekend team van specialisten in hun vakgebied. Hieronder zetten we ze voor u op een rijtje

  • Caroline Swannet: gespecialiseerd in neurologische revalidatie (gedeconventioneerd)
  • Hans Swinnen: gespecialiseerd in manuele therapie, oefentherapie en revalidatie (gedeconventioneerd)
  • Luk Peeters (gedeconventioneerd)
    Specialisatie binnen de kinesitherapie: neurologische revalidatie, bobaththerapie, psychomotoriek, manuele therapie, evidence based behandelen van lage rugklachten, fibromyalgie, gebruik van meting binnen de kinesitherapiepraktijk, dry needling, mckenzieconcept (nog lopende), verscheidene bijscholingen binnen neuro: bppv, de neuromusculaire patiënt..., shockwave, thecartechnologie... Extra aparte opleiding: Osteopaat D.O. aan I.A.O. afgestudeerd in 2013 (officieel erkenningsnummer als osteopaat), specialisatie binnen osteopathie: osteopathie in de sport.
  • Bart Eeckhaut: revalidatie op neurologisch en orthopedisch gebied, manuele therapie, oefentherapie en werkt ook met kinderen op deze gebieden. Studeert ook verder in de orthopedische technologie (leren maken van steunzolen en ortheses, protheses) (geconventioneerd)
  • Bert Van Reusel: gespecialiseerd in manuele therapie (UGent), sportkinesitherapeut

Contacteer ons

Wilt u graag meer informatie over onze behandelingen of therapeuten in Tielen? Neem dan zeker contact op met Puur Totaal BVBA in Tielen.

Back to Top